Over het kantoor

De Boer Advies & Notariaat is er altijd en voor iedereen!

De Boer Advies & Notariaat is een jong en dynamisch kantoor.

Notaris mr. Pieter B. de Boer opende het kantoor onder de naam Notariskantoor De Boer op 1 september 2003 en heeft in zijn korte bestaan al een uitstekende reputatie opgebouwd.

Sinds 2016 is het kantoor verder gegaan onder de naam De Boer Advies & Notariaat. Na de startfase van het kantoor en de crisis bleek er een groeiende behoefte aan notariële dienstverlening zonder akte. Daarom heeft het kantoor mediation en advies aan de dienstverlening toegevoegd. 

U bent altijd van harte welkom voor een kopje koffie.

De Boer Advies & Notariaat ontwikkelt ook “groen”; het passeren van de akte zal voortaan zoveel als mogelijk digitaal gaan. Zo werkt De Boer Advies & Notariaat mee aan minder papier gebruik en dat is goed voor het milieu.

Het kantoor onderscheidt zich door duidelijkheid, flexibiliteit, betrokkenheid en efficiency. Bij De Boer Advies & Notariaat bent u geen dossiernummer: uw belang staat centraal. Niet voor niets is het motto: “Akte en advies moeten houden in zwaar weer”.  

De Boer Advies & Notariaat is actief op alle rechtsgebieden van het notariaat en zij kunnen bemiddelend èn onpartijdig optreden bij scheidingen (waaronder de beperkte flitsscheiding) en vastgelopen nalatenschappen.

Voor (buitenlandse) banken is De Boer Advies & Notariaat de sparringpartner voor dwangbeheer en beslag- en executieveiling van BOG.

Ook voor bedrijven is De Boer Advies & Notariaat uw partner. Naast de bekende oprichtingen van uw B.V., vereniging of stichting, en aandelenoverdrachten, adviseert en regelt De Boer Advies & Notariaat (interne) reorganisaties van uw bestaande B.V. en/of familiebedrijf.

De Boer Advies & Notariaat heeft een jarenlange ervaring in het omzetten van flat coöperaties in appartementensplitsingen. Ook in Amsterdam met erfpacht. Ook maakt De Boer Advies & Notariaat particuliere erfpacht weer financierbaar: met de Boer Advies & Notariaat is uw particuliere erfpacht appartement weer verkoopbaar. Een hele geruststelling als u een dergelijk appartement hebt geërfd.

Naast het enorme zakelijke netwerk onderhoudt De Boer Advies & Notariaat uitstekende relaties in de advocatuur, accountancy en (groot)makelaardij.

De Boer Advies & Notariaat is er altijd en voor iedereen!

Schuiven naar boven
Call Now Button