Over ons

De Boer Advies & Notariaat is een jong en dynamisch kantoor. Pieter de Boer opende het kantoor onder de naam Notariskantoor De Boer op 1 september 2003 en heeft in zijn korte bestaan al een uitstekende reputatie opgebouwd. Sinds halverwege 2016 is ons kantoor verder gegaan onder de naam De Boer Advies & Notariaat en richten wij ons ook op mediation en advies. Op deze manier bieden wij een laagdrempelige manier om uw vraagstuk voor te leggen aan een specialist.

Ons kantoor onderscheidt zich door duidelijkheid, betrokkenheid en efficiency. Bij ons bent u geen nummer en we nemen echt de tijd voor uw zaak.

De Boer Advies & Notariaat is actief op alle rechtsgebieden van het notariaat en wij kunnen bemiddelend en onpartijdig optreden bij scheidingen (de echtscheiding en de “flitsscheiding”) en bij problemen in de afwikkeling van een (vastgelopen) nalatenschap. Ook is onze notaris mr. Pieter de Boer regelmatig als veilingmeester betrokken bij executie- en/ of onroerend goed veilingen.

Ook voor bedrijven zijn wij graag uw partner. Bijvoorbeeld voor het oprichten van een B.V., vereniging of stichting. Ook aandelenoverdrachten en reorganisaties in uw B.V.(’s) behoren tot onze werkzaamheden. Naast ons enorme zakelijke netwerk hebben wij uitstekende relaties in de advocatuur en (groot)makelaardij.

De Boer Advies & Notariaat is er altijd!

Contact us